Akciós fotózás 2021 februárban havas környezetben

Beltéri Havas Akciós Fotózás

 

Mostanában kitolódnak az évszakok, amit mindannyian érzékelünk. Változik a klíma, ami sajnos nem jó hír a bolygó számára. Emlékeztek a régi szép időkre, amikor nagyokat szánkóztunk és hógolyóztunk a szabadban? Amikor nem kellett találgatni, hogy vajon fehér lesz-e a karácsony, annyira egyértelmű volt a decemberi havazás? Ugye, hogy hiányzik? Nem csak a bolygónak, hanem a mi lelkünknek is. Most egy februári akciós fotózás keretében újra átélhetitek ezeket a varázslatos pillanatokat.

Nemrég a kezembe akadt egy régi családi fotó. Még gyerekek voltunk, óriási kezeslábasba préselődve csúszkáltunk a nyakig érő hóban. A kismillió ruharétegnek hála úgy néztünk ki, mint akiket pingvinekkel és hóemberekkel kereszteztek. Talán még a mozgásunk is olyan volt. Biztos, hogy nektek is vannak ilyen szívmelengető emlékeitek. Jó lenne, ha újra átélhetnénk, igaz? Főleg itt, a budapesti betonrengetegben.

Akciós Fotózás Havas Fotóháttérrel

Budapesti Fotóstúdióban Havas Fotózás

Havas fotózás valódi hó nélkül?

Erre van egy tökéletes megoldásom! Ha már-már bakancslistás magaslatokig vágytok egy hófödte családi fotózásra, akkor ne keresgéljetek tovább! A régi emlékekből inspirálódva, profi stúdiókörülmények között élvezhetitek a havat, amit én fogok idevarázsolni a számotokra. Igen, innentől nyugodtan szólíthattok Elzának. 😉
Garantálhatom, hogy nem fog beázni a cipőtök, ráadásul vacognotok sem kell majd, mivel műtermi fotózásra jöttök majd! Jól figyeljétek a dátumot, a mai naptól kezdve kedvezményes áron foglalhattok időpontot a havazós fotózásra! Az akciós fotózás kizárólag 2021 február 1 és 2021 február 28 közötti időpontra érvényes. Az akció kizárólag havas fotózásra vehető igénybe az általam választott prémium minőségű fotóháttér előtt.  Ne hagyjátok ki!

Továbbá érdemes lesz 2021-ben is figyelemmel követni az oldalamat, mert havonta jelentkezem majd újabbnál újabb tematikákkal, s ha szemfülesek vagytok, kedvezményes, akciós áron foglalhattok időpontokat. Azoknak is érdemes bejelentkezniük, akik lemaradtak idén a karácsonyi fotózásról, hiszen ez egy pénztárcabarát lehetőség, amire megéri lecsapni.

Akciós Fotózás Budapesti Műteremben

Havas Fotózás Budapesti Műteremben

Köztudott, hogy a gyerekszájon nincs lakat. Őszinte kis vendégeim méltatlankodtak, hogy tavaly karácsonykor elmaradt a stúdiós hógolyózás, hiszen tavalyelőtt és előtte is volt rá lehetőség. Szeretnék a legkisebbek kedvében is járni, így mindenkit biztosíthatok afelől, hogy 2021 februárban óriási hócsatározás veheti kezdetét minden családi – és gyermekfotózás alkalmával. Külön öröm, hogy a szülőknek sem kell aggódniuk, itt megfázni szinte lehetetlenség. 😉 Kicsit furcsa ez az év, furcsa ez a tél, de hozzuk ki belőle a legjobbat, a mókának és a kacagásnak semmi sem szabhat gátat!

Akcios Fotozas

Akciós Fotózás, Akár Elsa Hercegnőként Is Tündökölhet A Gyermeked A Havas Képeken

Fontos tudnivalók:

 • A 10 db képet tartalmazó csomag ára most kedvezményesen 24.000 Ft.
 • A fotókat digitális formában fogjátok megkapni, így később akármennyit nyomtathattok belőle
 • Helyszín: BabaEmlékek budapesti fotóstúdió
 • Retusálást követően a képek átadása 2-3 héten belül megtörténik
 • A fotózás időtartama 45 perc
 • Az akciós fotózás kizárólag februári időpontra érvényes beltéri fotózásra, csak a prémium minőségű havas amerikai fotóháttérrel
 • Amennyiben több kép is megtetszik, minden további kidolgozott kép +1500Ft/db
 • Szívesen intézem a képek előhívását is matt, selymes prénium fotópapírra, vagy akár vászonkép formájában is, ennek költségeiről kérj egyedi árajánlatot
 • A karácsonyra kapott ajándék fotózás kupont is felhasználhatjátok ezen a fotózáson

Amit tudnotok kell még:

 • A téma adott, a fotózás típusa lehet:  babafotózás, kismamafotózás, családi fotózás, portréfotózás, szülinapi fotózás, vagy amit csak szeretnétek!
 • Fontos, hogy legyen nálatok kötött pulcsi, cuki sapka, vastag sál, esetleg lábszármelegítő, vagy bármi, ami jól mutat egy havas jellegű fotózáson. A pingvines kezeslábas nem szükséges. Azért nem árt, ha kényelmesen érezzük magunkat.
 • Az akciós fotózáshoz a kellékeim természetesen korlátlanul állnak a rendelkezésetekre. Csak halkan megsúgom: vannak jégvarázsos kiegészítőim is. 😉

 

Itt tudsz jelentkezni a 2021 februári akciós fotózásra

Még több képért kövess az intagramon is

Facebookon is megtalálod a fotóimat

További képeim a pinteresten

 

Szűcs Detti fotós
babafotós
SZŰCS DETTI fotós
A nevem Detti. 3 gyermekes édesanyaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekeinkről minél több maradandó emlékünk legyen, elsősorban a legkisebbeket fotózom 0-tól 3 éves korig, de kültéren örömmel készítek a nagyobbacskákról is emlék képeket.
Kategóriák
Instagram