Share

A babafotózás célja, hogy ne csak az emlékeinkben őrizzük a gyermekkor mosolyát

Egy profi babafotózás során olyan emlékeket készítünk, amelyeket mindig öröm lesz visszanézni: a gyermekkor gyorsan elszáll, de a gyermeki mosoly örökké megmarad, ha eljöttök hozzám. Növekvő csemetéink minden mozzanatát nyomon követjük, és boldogsággal nyugtázzuk, hogy milyen gyorsan szalad az idő? Ugye-ugye? Ha a későbbiekben viszont szeretnétek látni a gyermekkor csodáját, a legjobb döntés, ha évről évre profira bízzátok a megörökítését. Telefonos felvételt könnyen készíthetünk a mai világban, de a műtermi technikának nincsen párja. A megismételhetetlen gyermeki pillanatok megérdemlik, hogy igazán minőségi körülmények között legyenek megörökítve.

1.Szülinapi Fotózás Budapest Babaemlekek.hu

Szülinapos Babafotózás

A babafotózás mindig élmény a babának és a családnak is

A gyermekkor egy megismételhetetlen és csodálatos időszak: a kisbaba négykézláb mászik, s boldogan mosolyog a világra. A babafotózás élmény, hiszen az egész család imádattal figyeli gyermekei cseperedését: a kicsik kíváncsian fürkészik a világot, gügyögnek-gagyognak, s a szemünk előtt bontakozik ki a személyiségük. A babafotózás a legjobb alkalom arra, hogy ne csak az emlékeinkben őrizzük meg ezeket a múlékony pillanatokat.

Amennyiben nosztalgiázni szeretnétek, vagy a már felnőtt gyermeketeknek megmutatni saját magát, hogy milyen pinduri is volt hosszú évekkel ezelőtt (Bezzeg itt még cuki voltál kislányom/kisfiam!”), akkor nem kell mást tennetek, mint rám bíznotok az „emlékgyártást”. Garantálom, hogy mosolyokat nem csak a képeken fogtok látni.

Profi fényképezőgéppel és technikai felszereléssel várom a legkisebb vendégeimet, a budapesti bababarát fotóstúdióm pedig tökéletes helyszín a tiszta, nyugodt körülmények megteremtésére. Szép idő esetén kültéri helyszínek közül is válogathattok, évszaktól függően javasolni szoktam levendulamezőt, pipacsban gazdag réteket, de akármelyik közterület vagy park is tökéletes választás babafotózáshoz, szükség esetén pedig házhoz is megyek. Fontos tudni, hogy otthoni babafotózás esetén is készülhetnek csodálatos képek, de műtermi körülmények között sokkal kevesebb lehet a zavaró tényező. Lényeges a megfelelő helyszín és háttér kialakítása az alkalomra.

A műtermem kellékekben sem szenved hiányt, kifejezetten fotózáshoz készült, többféle méretű ruhácskák közül is válogathattok, amelyekkel a legmorcosabb kisgyermekek arcára is mosolyt varázsolhatunk. Ezek a felszerelések természetesen felár nélkül igénybe vehetők, de saját kellékeket is hozhattok magatokkal, ha erre van igény. Itt nem gond a bőség zavara, minél több szín és stílus közül lehet választani, annál jobb! Amire mindenképp figyeljetek, hogy az általatok hozott ruhácskák kényelmesek legyenek, könnyű legyen feladni a babára.

Hiába szép egy ruha, ha kényelmetlen, akkor a kicsi sírós, nyűgös lesz tőle, ami a képeken is meglátszik majd. Nem baj, ha valami színes, de lényeges, hogy összhangban legyen a háttérrel, és lehetőleg ne legyen rajta minta, ami eltereli a figyelmet a baba arcocskájáról. A fotóháttereket illetően többféléből is válogathattok nálam: fiús, lányos és alkalmi hátterek állnak a rendelkezésetekre, amelyeket érdemes a fotózás előtt kiválasztani. A fotóháttereimet itt tudjátok megnézni.

Superbody Of The Year 2020

Levendulás Fotózás Anyával

A babafotózás ajándéknak is tökéletes

Általában 5-6 hónapos kortól lehet a babákról változatos képeket készíteni, hiszen ez az az időszak, amikor már huncut a mosoly. A babafotózáson készült képek kiváló ajándékok lehetnek vászonkép vagy babaalbum formájában, a nagyszülőknek pedig naptárat is lehet nyomtatni a babafotózás képeiből, melyhez természetesen tudok ajánlani profi nyomdát, ahol tökéletesek lesznek a nyomtatott képek. Ennél jobb ajándékot keresve sem találhatnátok a büszke nagyszülőknek, akiket akár évről évre is meglephettek ezzel a szuper ajándékcsomaggal.

Áldott Ünnepeket!

Karácsonyi Hangulatban

A babafotózásra mikorra érdemes időpontot foglalni?

A kisbabák a szüleik által kialakított szokások szerint élnek. Fontos szempont, hogy melyik az a napszak, amikor a legnyugodtabb a baba, hiszen értelemszerűen ekkora érdemes időzíteni a babafotózást. Egyszerű nyűgösség vagy rosszkedv esetén viszont van néhány trükk a tarsolyomban, megoldunk mindent, de hangsúlyozom, a szülő tudja a legjobban, hogy mikor érdemes érkezni: egy kiadós evés vagy alvás után, amikor már van ideje a babának a külvilág történéseivel is foglalkozni. Ennek fényében kérjétek az időpontokat!

Hogyan zajlik a babafotózás?

A kisebb babák figyelmét apró csörgőkkel, kedvenc játékokkal lehet felkelteni, de általában elég a szülők jelenléte is ahhoz, hogy őszinte vigyorokat nyerjünk. A kötelező mosoly sosem adja vissza egy fotózás természetes hangulatát, és ez szerencsére a kisebbeknél nem is működik. A nagyobb gyermekek pedig könnyen motiválhatóak egy-egy cuki ruhácskával, kedvenc mesehősük jelmezével. Az apukák is gyakran szoktak grimaszolni a kamera mögött, ami kifejezetten mókás, néha erről a pillanatról is készítenék képeket. Kár, hogy nincs belőlem még egy Detti, aki a kulisszák mögötti vicces pillanatokat is megörökítené, mert simán megérnének egy non plus ultra babaalbumot. „Idáig csak mosolyogtál a nosztalgián? Na, ezt figyeld, innentől már hangosan röhögsz!” Kicsit elkalandoztam.

Szóval: a babafotózás során minden a család szeme fénye körül forog, s a legtöbb picike nagyon szereti a kitüntetett figyelmet. Vannak olyan kicsik is, akikről csak komoly, nagyfiús/nagylányos képet tudok készíteni egy-egy fotózás alkalmával, míg mások játszi könnyedséggel viselik a kamera jelenlétét. Akkor lesznek természetesek a képek, ha a kisbaba kiegyensúlyozott és boldog, ezt nem szabad erőltetni, mert a fotókon is meglátszik. Minden gyermek igazi egyéniség, nincsenek bevett szokásaink, miszerint hogyan is kellene zajlania egy fotózásnak. Én hozzájuk igazodom, fő a spontaneitás és a természetesség.

Szuletesnapi Babafotozas

Első Születésnap

Babafotózás helyett 24 hónapos kor után már a gyermekfotózás csomagot ajánlom figyelmetekbe

A fotózás során lehetőség van testvérfotók, családi fotók készítésére is, egyéni megbeszélés alapján. Tökéletes ünnepi alkalom az első és a második születésnap tortával, lufival és egyéb kiegészítőkkel, melyekből a kelléktáramban szemezgethettek. Csodálatos karácsonyi, húsvéti képek is születtek már nálam a fotózások alkalmával.

Cuki Babafotozas

Azok A Gyönyörű Szemek

A képek átadása

A képek átadása digitális formában történik. A weboldalon egy privát képválogatón keresztül kiválaszthatjátok a szerintetek legjobban sikerült fotókat, amelyeken utómunkával finomítok, majd kétféle méretben átadok. Igény szerint papírképeket, vászonképeket is kérhettek. A nyers, kidolgozatlan anyagokat nem áll módomban átadni, csak a profi kidolgozású fotók képezik a fotózás csomagjának tartalmát.

Anyak Napi Babafotozas

Anyák Napi Fotózás

Szeretnéd Te is megőrizni a kisbabád gyorsan elmúló, csodálatos pillanatait?

Akkor bátran kérj időpontot baba fotózásra, hidd el, hogy a legjobb kezekben lesztek nálam! A minőség és profizmus mellett fontos szempont, hogy jó kapcsolatot ápoljak a hozzám érkező vendégekkel, hiszen így teremthetünk családias légkört, ami a kamera előtti feszengéstől is megszabadíthatja a nagyobb gyerekeket. Tapasztalataim alapján az első megszeppent alkalom után már minden kicsi a következőt várja. Nekem ez hatalmas visszacsatolást jelent, ami az elkövetkezendő évekre is bőven ellát motivációval, ami valljuk be, elengedhetetlen a minőségi munkavégzéshez.

A babafotózás nekem nem csak munka, hanem hobbi és szenvedély is, s többek szerint ez a képeimen is látszik. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, ne habozzatok! Szeretettel várlak titeket a bababarát budapesti műtermemben!

Ha Te is szeretnél a babádról pár gyönyörű fotót, írj nekem

Még több képért kövess az intagramon is

Facebookon már biztosan követsz, ha mégsem, akkor itt megtalálsz

Pinteresten is vannak csodaszép fotóim

Őszi Gyermekfotózás Maximmal
Levi Vagány Születésnapi Gyermekfotózása Budapesten 2020
Bogi Mosolygós Levendulás Fotózása 2019