Home/Gyermekfotózás / Menő manó a levendulásban – Kültéri családi és gyermekfotózás

Levendulás fotózás

Csaladi Levendulas Fotozas

Jó ideje ismerjük a szülőket, Timit és becenevén Boxy-t, azaz Attilát. A férjem Botika tejfakasztóján megemlítette, hogy babafotózással és gyermekfotózással foglalkozom, innentől pedig nyílegyenes út vezetett hozzám a levendulás fotózásra. 😊

Kreativ Fotos

Mindig sikerélményként könyvelem a velük töltött közös munkát, idén már harmadjára volt szerencsénk egymáshoz. A kültéri helyszíneket szeretik igazán, bár a levendulás környezet inkább anyuka kedvence volt. Szeptemberben lesz a következő találkozónk, ahol Boxynak kedvezve a Hajógyári-sziget romos, graffitis épületei előtt fogunk vagánykodni. Menő, pasis feelingre számíthatunk, és reményeink szerint nem lesz olyan elviselhetetlen hőség sem, mint ezen a délutánon.

Kreativ Fotozas

Botika egyébként imádnivaló kissrác, egy jóképű minimacsó: megőrülsz-megvadulsz, ha ránézel. A nagy melegnek vannak jó oldalai is, hiszen Boti a levendulás fotózás végén még a textilt is ledobta! Korábban megörökített babahurkáit itt csodálhatjátok meg! Ellenállhatatlan, igaz?

Levendulas Fotozas

Timi kifogástalan stílusérzékkel választott ruhákat a levendulás gyermekfotózáshoz, a kék-fehér színárnyalat tökéletesen harmonizált a lila háttérrel. Válogatás közben segítsége is akadt, Boti ugyanis előszeretettel öltözteti édesanyját, és ahogyan a képek is bizonyítják, kizárólag nőies ruhákra esik a választása. Minden nap megdicséri Timit, hogy milyen csinos, és az ő anyukája a legszebb a világon. Szerinte még a játszótérre is így kellene járnia. Nagyon úgy fest, hogy Botinak udvarlásért már nem kell a szomszédba mennie. Magasra a praclikat, ki az, aki elolvadt ettől a kültéri gyermekfotózástól?

 

Ha te is szeretnél pár csodás képet a gyermekedről, írj nekem: https://babaemlekek.hu/irj-nekem/

Még több levendulás fotózásért kövess az intagramon is: https://www.instagram.com/babaemlekek.szucsdetti/

Facebookon már biztosan követsz, de azért ide linkelem 😀 :https://www.facebook.com/babaemlekek/

A gyermekfotózás árakról pedig itt tájékozódhatsz: https://babaemlekek.hu/csomagok/

 

 

Szűcs Detti fotós
babafotós
SZŰCS DETTI fotós
A nevem Detti. 3 gyermekes édesanyaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekeinkről minél több maradandó emlékünk legyen, elsősorban a legkisebbeket fotózom 0-tól 3 éves korig, de kültéren örömmel készítek a nagyobbacskákról is emlék képeket.
Kategóriák
Instagram