Home/Gyermek / Emma születésnapi gyermekfotózása pár mondatban

Emma születésnapi gyermekfotózása pár mondatban

 

 

 

Vannak azok a babák, akiknek nem lelapul, hanem égnek áll a hajuk. Emma pontosan ilyen tündérke volt hathónapos korában, amikor először jártak nálam babafotózáson a budapesti stúdiómban. Igazi gombszemű kis csoda nézett vissza rám a mózeskosárból. Azóta eltelt négy év, s mi minden évben találkozunk karácsonyokon és szülinapokon egyaránt. Emma egyre profibb, imádja, ha fotózom, és szinte lehetetlen félresikerült képet készítenem róla, annyira közreműködő. Én pedig boldog vagyok, hogy évről évre láthatom a cseperedését. 😊

Készültek róla klasszikus szülinapos- és nagylányos komolyabb képek is.

Emma ruháit édesanyjával válogattuk ki a háttérnek megfelelően. Érdemes több szettel készülni, de a fotókellékeim között is fellelhetőek olyan cukiságok, mint ez a zöld alapon fehér csillagos ruhácska, amit kifejezetten gyermekfotózáshoz szereztem be.

 

Ha te is szeretnél pár képet, írj nekem: https://babaemlekek.hu/irj-nekem/

Még több képért kövess az intagramon is: https://www.instagram.com/babaemlekek.szucsdetti/

Facebookon már biztosan követsz, de azért ide linkelem 😀 https://www.facebook.com/babaemlekek/

Születésnapi gyermekfotózás árakról pedig itt tájékozódhatsz: https://babaemlekek.hu/csomagok/

 

 

SZŰCS DETTI
A nevem Detti. 3 gyermekes édesanyaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekeinkről minél több maradandó emlékünk legyen, elsősorban a legkisebbeket fotózom 0-tól 3 éves korig, de kültéren örömmel készítek a nagyobbacskákról is emlék képeket.
Kategóriák
Instagram