Home/Gyermek / Otthon, édes otthon

Egy bajai testvérfotózás, gyermekfotózás története

 

Gyakran járunk haza a szüleimhez Bácsbokodra. Mindig felüdülés, ha ott(hon) alkothatok. Baja nekem maga a csend és nyugalom. A mentalitás is más: mosolyognak a szembejövő emberek, ha végigsétálunk az utcákon. Ezek őszinte mosolyok, nincs benne megjátszottság. Itt nem siet senki sehová, szóval óriási felüdülés volt Budapest után, hogy nem löknek fel az utcán, nem taposnak a lábamra.

Melindáék bejelentkeztek hozzám kültéri családi fotózásra Bácsalmásról, s mivel a vírus miatt régóta nem jártam otthon, nem tudtam, hogy hol van az a hely, ami megfelelő helyszínül szolgálhatna a régióban. Nyakamba vettem hát férjemmel a környéket, de nem találtunk semmit, nem voltak szalmabálák, a szántóföldeket pedig már bedolgozták, felásva sajnos nem a legszexibb háttér. Épphogy megrémültem, mire felmerült ötletként a bajai Déry-kert. Ez egy virágokban és fákban gazdag tér, tehát árnyékok és fények szempontjából is tökéletes a gyermekfotózásra. Igen, eléggé megkönnyebbültem.

A fotózásra a férjem is elkísért, így derült ki a bemutatkozásnál, hogy a csapat háromnegyedét Lacinak hívják. A férjem is Laci, az apuka is Laci, és a nagyobbik fiú is Laci. Hát így érkeztem meg Lacival a mostani testvérfotózás helyszínére, hogy Lacit, Lacit, Bálintot és Melindát fotózhassam. 😊 Már ők is tapasztalt fotómodellek, ügyesek voltak, felszabadultak, és egy óra alatt végeztünk is.

 

 

Ha te is szeretnél pár hasonlóan szép képet a családodról, írj nekem: https://babaemlekek.hu/irj-nekem/

Még több képért kövess az intagramon is: https://www.instagram.com/babaemlekek.szucsdetti/

Facebookon már biztosan követsz, de azért ide linkelem 😀 https://www.facebook.com/babaemlekek/

A gyermekfotózás árakról pedig itt tájékozódhatsz: https://babaemlekek.hu/csomagok/

 

 

SZŰCS DETTI
A nevem Detti. 3 gyermekes édesanyaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekeinkről minél több maradandó emlékünk legyen, elsősorban a legkisebbeket fotózom 0-tól 3 éves korig, de kültéren örömmel készítek a nagyobbacskákról is emlék képeket.
Kategóriák
Instagram