Home/Gyermekfotózás / Gyönyörű, akár egy festmény-Dorka

Gyermekfotózás, gyönyörű, akár egy festmény, Dorka

Gyönyörű Gyermekfotózás Babaemlekek.hu Budapest 2020

Gyermek Portréfotózás Babaemlekek.hu Beltéri Stúdióban
2020

 

Profi gyermekfotózás Dorkával

Dorka ötéves nagylány, ugyanoda járnak oviba, ahová mi is. Egy közös ismerősnél bukkantak a képeimre, ekkor döntött úgy az édesanyja, hogy eljönnek hozzám fotózásra.

10 2 2

Dorkán is lehetett művészkedni, tehetséges, fotogén csajszi, és pontosan úgy pózolt, ahogyan kértem tőle. Eleinte félénk volt, ám az őszinte mosolyok nem várattak sokáig – bizony elővettem a hercegnős kelléktáramat. 😉 Egy jégvarázsos ruhácska, egy szoknyapörgetés, és tádáááám, így születik a hús-vér Elza!

Itt nem kellett erőltetni a mosolyt és a pózokat, Dorka egyszerűen és magabiztosan állt a kamera elé, természetes szépsége teljesen elvarázsolt a fotózás közben. Igazi komoly felnőttes fotósorozatot tudtam róla készíteni, minden képről sugárzik a boldogság. A gyerekekkel való közös munka sok kreatív lehetőséget rejt, Dorkáról szinte az összes kép elsőre tökéletes lett, nem is tudnék a sok fotó közül egyet kiemelni kedvencként.

 

Gyönyörű, Akár Egy Festmény Dorka 2020

Gyönyörű, Akár Egy Festmény
Dorka 2020

 

Ha te is szeretnél pár képet, írj nekem

Még több képért kövess az intagramon is

Facebookon már biztosan követsz, ha mégsem, akkor itt megtalálsz

A pinteresten is vannak csodálatos képeim

A fotózás árakról pedig itt tájékozódhatsz

Babafotózás Budapesten

 

 

Szűcs Detti fotós
babafotós
SZŰCS DETTI fotós
A nevem Detti. 3 gyermekes édesanyaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekeinkről minél több maradandó emlékünk legyen, elsősorban a legkisebbeket fotózom 0-tól 3 éves korig, de kültéren örömmel készítek a nagyobbacskákról is emlék képeket.
Kategóriák
Instagram