Fotózás, mint  ajándék, mert ez tényleg maradandó ajándék

 

A karácsonyi meglepetés kiválasztása komoly fejtörést szokott okozni, viszont az elmúlt években elterjedt az élmény, mint ajándék. Ennél maradandóbbat keresve sem találhatnánk, hiszen egy életre szól, örökké emlékezhetünk rá, ráadásul párban vagy egyedül is jó választás, egyszerűen nem lehet mellélőni.

Mondjuk egy tériszonyos nem biztos, hogy értékelné a tandemugrást, ezt azért nem árt szem előtt tartani, viszont az élményfotózás egészen biztos, hogy telitalálat tériszonyosoknak és adrenalinfüggőknek egyaránt.

Légy önmagad, légy kreatív, ajándékozz fotózást!

A karácsonyi fotós ajándékutalvány jó választás annak is, aki imád szerepelni, és annak is, aki szégyellős, hiszen akkor is mosolygunk, ami a legjobb feszültségoldó lehet stresszes helyzetekben. Bármit kérhetsz, mert ilyenkor nem csak én alkotok, hanem te is. Bátran légy kreatív és önazonos: hozz magaddal témát, ez lehet komoly vagy komolytalan, laza és vicces egyaránt, amit csak szeretnél. A házállatoddal is szívesen lefotózlak. A közérzetről magam gondoskodom, a barátságos hangulatú stúdióm pedig csak hab a tortán!

Fontos még, hogy félénkebb gyerekek esetében mindig tartok a zsebemben egy kis nasit, ami – a tapasztalatok alapján – csodákra képes. Ha felnőtt vagy és úgy érzed, hogy jól esne egy kávé, esetleg pici pohár vörösbor vagy rosé, az sem hátrány, mert a lényeg úgyis az, hogy a szürke hétköznapok fáradalmait kipihenve jól érezd magad. Hidd el, ez a képeken is látszódni fog. A felszabadult mosoly a legszebb retus.

Az igazi élmény kézzelfogható is lehet

Te is szeretsz régi képeket nézegetni? Visszasírod olykor a régi szép időket? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen nálam megállíthatjuk az időt, hogy aztán pár év múlva mosolyogva nosztalgiázhass. A fotózás nem csak eszmei érték, de kézzelfogható is. Kell ennél jobb? Igen! Egy csésze fahéjas cappuccino, hogy még édesebb legyen a nosztalgiadélután.

Egy szép babafotónak mindig örülnek a nagyszülők

Szerintem mindannyian megtapasztaltuk már, hogy a nagyszüleinknek a legnehezebb vásárolni. Sokadik zokni, sokadig takaró? Ugyan! Tudjuk jól, hogy mennyire büszkék az unokáikra, akik évről évre egyre nagyobbak.

A családi fotó a legtutibb ajándék, hiszen bármelyik évben, bármilyen alkalommal örömkönnyeket csalhatunk a szemeikbe, hogy aztán büszkén mutogathassák a szomszédoknak: „Nézd csak Gizi, már ekkora az unokám! De tavalyelőtt ekkora volt! És ezt nézd, itt pedig ekkora!” Ugye? És erre a legjobb alkalom egy szülinapi fotózás!

Karácsonyi Családi Fotózás A Nagypapával Műteremben

 

Mert 6 hónapon belül bármikor felhasználható

Nem baj, ha nem érsz rá azonnal. Az sem baj, ha nem szeretsz télen fotózkodni, bőven van időnk megvárni a napsütéses szép időt is, amennyiben szabadtéri képekre vágynál.

Hat hónapon belül bármikor felhasználhatod az ajándékutalványt kültéri-beltéri fotózásokra egyaránt, de fontos, hogy előre egyeztetett időpontban érkezz, és időben szólj, ha lemondásra kerülne a sor, mert ezzel könnyíted meg az én munkámat is.

Miért jó döntés profira bízni a fotózást?

A műtermi körülmények és a technikai felszereltség elengedhetetlen a minőségi munkához. Számomra fontos, hogy mindemellett jó kapcsolatot is ápoljak az alanyaimmal, s ennek köszönhetően visszatérő vendégeim is vannak.

A minőség és az odafigyelés kéz a kézben jár: mit sem ér egy profi felszerelés oldottság és jó hangulat nélkül!Szeretem megismerni az embereket, szeretek bensőséges hangulatot teremteni. Hiszem, hogy így születnek az igazán őszinte mosolyok.

Margitszigeti Családi Fotózás Babaemlekek.hu

Mert ez egy remek családi program

A családfotózások sokszor visszatükrözik a valós hangulatot. Egy totyogós kisgyerek, ha nem akar, akkor bizony nem fog szépen mosolyogni, hiába kérleljük. A „félresikerült” képeken lehet igazán jóízűeket nevetni, így inkább a hitelesség a cél, mintsem a tökéletességre való törekvés. 10-20 év múlva ezek fogják csak igazán megédesíteni a nosztalgiát – persze a fahéjas cappuccino mellett.

Mert az ajándékozott választja ki a témát

Akár te is meglepheted, ha tökéletesen tisztában vagy a vágyaival, de a legbiztosabb az, ha ő rendelkezik a döntés szabadságával: egyedül vagy társaságban, kismamaként vagy babával, kutyával, macskával, kisegérrel, papagájjal, tengerimalaccal vagy királypitonnal, bár utóbbitól lehet, hogy kicsit leverne a víz. A fotózás ajándékutalvány felhasználható kültéri vagy műtermi fotózásra egyaránt.

A lényeg, hogy egyszerűen nem lehet tévedni, egy ilyen ajándékutalványnak korosztálytól és nemtől függetlenül mindenki örül. Ne hagyjátok ki, ha valami igazán széppel szeretnétek készülni szeretteiteknek!

 

Fotózás Ajándékutalvány Karácsonyra

Fotózás Ajándékutalvány A Tökéletes Választás Karácsonyra

A fotózás örök élményét most névre szóló ajándékutalvány formájában is tudod biztosítani azoknak akik igazán fontosak számodra.

Ha szeretnél ajándékutalványt írj nekem

Még több képért kövess az intagramon is

Facebookon is megtalálod a fotóimat

Az ajándékutalvány árakról itt tájékozódhatsz

További képeim a pinteresten

Szűcs Detti fotós
babafotós
SZŰCS DETTI fotós
A nevem Detti. 3 gyermekes édesanyaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekeinkről minél több maradandó emlékünk legyen, elsősorban a legkisebbeket fotózom 0-tól 3 éves korig, de kültéren örömmel készítek a nagyobbacskákról is emlék képeket.
Kategóriák
Instagram