Home/Kismama fotózás / Kismama fotózás Nóri és Bence babaváró fotói – egy sziget, aminek története van

Egy kismama fotózás ami igen különlegesre sikerült

Kismamafotózás Nóri És Bence A Margitszigeten_ 2020

Nóri És Bence A Margitszigeten 2020 Nyarán

 

Bence egyik reggel üzenetet hagyott alvó kedvese mellett. Tudta, hogy Nóri gyerekkorától kezdve imádja a Margitszigetet, így egyértelmű volt, hogy oda szervezi a találkozót. Bekészítette a bort, a poharakat, a tulipáncsokrot, és egy apró dobozkát…

Kismama Fotosorozat

Kismama fotózás a Margitszigeten

Nóri délután izgatottan írt Bencének, hogy leszállt a villamosról, és épp a megbeszélt találkozási pont felé haladt, amikor meglátott egy parkoló hajót. A hajóra egy hatalmas lepedő volt kifeszítve, rajta az alábbi felirattal:

Nóri És Bence Margitszegi Kismamafotózás 2020

Nóri És Bence Margitszigeti Kismama Fotózás 2020

„Hozzám jössz?”

Nem árulok zsákbamacskát, ha megsúgom: Nóri hozzáment Bencéhez… Ééés most ők jöttek hozzám! Azóta már első babájukat várják, s egyértelmű volt, hogy a szigeten lesz a babaváró fotózás is.

Imádom az ellenfényes képeket. Ilyenkor meleg, aranyló színekben játszik a táj, a fényviszonyok pedig lágyak. Nem véletlenül nevezik ezt az időszakot aranyórának. Legideálisabb időpont a napfelkelte utáni, illetve a napnyugta előtti egy óra. Nóri és Bence az utóbbit választották a budapesti kismama fotózásra.

Profi Fotozas

Az ellenfényes fotózás legfontosabb kelléke a derítőlap, és persze egybbe biztos kéz, ami tartja. En Blanka segített – aki egyébként az alábbi képen jobban derül, mint maga a derítő. 😊

Nóri És Bence A Margitszigeten 2020-Ff

Nóri És Bence A Margitszigeten Fekete-Fehérben

 

Profi kismama fotózás érdekel? Írj nekem a részletekért

Még több babaváró fotóért kövess az intagramon is

Facebookon már biztosan követsz, ha mégsem, itt megtalálsz 

Pinteresten csodás képeim vannak

A kismama fotózás árairól pedig itt tájékozódhatsz

A babafotózásról itt olvashatsz bővebben

 

 

 

Szűcs Detti fotós
babafotós
SZŰCS DETTI fotós
A nevem Detti. 3 gyermekes édesanyaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekeinkről minél több maradandó emlékünk legyen, elsősorban a legkisebbeket fotózom 0-tól 3 éves korig, de kültéren örömmel készítek a nagyobbacskákról is emlék képeket.
Kategóriák
Instagram