Home/Családi / A bűvös PEZ cukorka ereje

Kültéri családi fotózás a pipacsosban 3 gyermekkel

Ágiék visszatérő vendégeim, cuki család három gyerekkel, Borival, Hunival és Sasával. Az alkalomra kültéri családi fotózást javasoltam, hiszen három gyerkőccel már igen bonyolult stúdióban dolgozni.

Ez az időszak szebbnél szebb természeti csodákkal kényeztet bennünket, a bőségzavar Áginak is fejtörést okozott: mézontófű, búza, levendula, esetleg pipacs legyen a háttér? Végül az utóbbi nyert, ám a választott helyszín felé menet olyan búzamezőre bukkantunk, ahol pipacsok is nyiladoztak. Két legyet egy csapásra! Így teljesüljön minden kívánságunk! 😊

Egyes negatív feltételezések szerint a kültéri családi fotózás nem is munka, hiszen csak kattintgatok. Megsúgok egy titkot: kőkemény meló, küzdeni kell. A Huni kezében látható PEZ cukorka szerencsére óriási segítség volt nem csak idén, de az előző években is. Igen hatásos lefizető-eszköz. Huni egyelőre nem kedveli még a fotózást, de cukorkát és izzadságot nem sajnálva előbb vagy utóbb jobb belátásra fogjuk bírni. 😊

 

A lányaim imádnak pózolni, azonnal XXL-es vigyorra húzódik a szájuk, amint előkerül a kamera. Nagyon nevettem, mert Sasa rájuk emlékeztet. Azonnal odaáll, pózba vágja magát és punktum, nincs apelláta. 😊 Ilyenkor arra szoktam kérni kicsi alanyaimat, hogy a natúr hatás érdekében lazítsák el az arcizmaikat.

Bori nagyon picike még, ő nem tudta, hogy mi történik körülötte, így igazán természetes pillanatokat sikerült lencsevégre kapnom ezen a csodálatos pipacsos kültéri családi fotózáson. Csekkoljátok a képeket! Ugye, hogy ezért megéri küzdeni?

(Nagyon sok PEZ cukorkám van még!)

 

 

Ha te is szeretnél pár képet kültéren, írj nekem: https://babaemlekek.hu/irj-nekem/

Még több képért kövess az intagramon is: https://www.instagram.com/babaemlekek.szucsdetti/

Facebookon már biztosan követsz, de azért ide linkelem 😀 :https://www.facebook.com/babaemlekek/

Árakról pedig itt tájékozódhatsz: https://babaemlekek.hu/csomagok/

 

 

SZŰCS DETTI
A nevem Detti. 3 gyermekes édesanyaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekeinkről minél több maradandó emlékünk legyen, elsősorban a legkisebbeket fotózom 0-tól 3 éves korig, de kültéren örömmel készítek a nagyobbacskákról is emlék képeket.
Kategóriák
Instagram