Új fotóstúdió

A babaemlékek.hu fotóstúdió kívül-belül megújult

Fotóstúdió 16. Kerület Budapest

Vadonatúj Fotóstúdió A 16. Kerületben Budapesten

Sziasztok, visszatértem!

Az elmúlt hónapokban eltűntem egy picit, (nagyon) de csupa-csupa szükséges és jó dolog történt. Többen tudjátok már, hogy egy extra hosszúra sikeredett építkezésen vagyunk túl, sok-sok kűzdelemmel, kétségbeeséssel, várakozással, vágyakozással, tervezgetéssel, sikerekkel, sikertelentégekkel, újratervezéssel, érzelmi hullámvölgyekkel és még több türelemmel, ami lassacskán kezdett is elfogyni…   Hú, ezt még tudnám jellemezni, de inkább nem untatnálak tovább benneteket. De most úgy néz ki révbe értünk így büszkén jelenthetem be, hogy szeretettel várlak titeket az új helyemen, mivel kívül-belül megújult a Babaemlékek.hu fotóstúdió, melynek új címe: 1161 Budapest, Pálya u. 148!

Vágjunk hát bele az őszi-téli szezonba az új fotóstúdió vár benneteket!

A fotózások már elkezdődtek, ne maradjatok le ti sem. Ha az év hátralevő részében még szeretnétek fotókat a babátokról, esetleg családi képeket az ezerszínű őszben, vagy szülinapi fotókat a gyermetekről, írjatok mielőbb, hiszen nagyon gyorsan telnek a helyek. Családi karácsonyi fotózásra mindössze HÁROM szabad időpontom maradt a vadonatúj fotóstúdiómban! Jaja, én is csak pislogtam, olyanok vagytok, mint a villám! Mutatom is az idei két karácsonyi  választható hátteret. Az egyik enteriőr: Fehér padló, fehér kanapé, fehér kandalló, havas fa, piros díszekkel és pánákkal.  A másik a szokásos élethű háttér, amit olyan sokan szerettek. Olyan, mintha egy karácsonyi játékbolt előtt állnátok, így lehet kreatívkodni.

Babaemlekek.hu Fotóstúdió Budapest

A Műtermem Belülről

Fotóstúdióm Új Karácsonyi Háttere

Amerikai Prémium Minőségű Fotóhátteret Is Választhattok Az Idei Karácsonyi Fotózáshoz

 

Akik a hógolyózós fotózásra vágynak idén is, (tavaly megjegyezték a gyerekek, hogy hol a hó) ez előtt megvalósítható! Lehet hozni sapit sálat, csizmát, de lehet simán az ünnepi ruhaszettben is fotózkodni az új fotóstúdióban.

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy ilyen türelmesen vártatok a fotózásokra és a képekre, és elnéztétek nekem, hogy „elbújtam” amíg elkészül a vadonatúj fotóstúdióm. Az egyéb elfoglaltságaim miatt a social platformokon sem adtam magamról életjelet, és ti annyira jó fejek vagytok, hogy mindezek ellenére sem feledkeztetek meg rólam. Nagyon jól esik! Borzasztóan boldog vagyok, hogy újra nyugodtan tudok alkotni. Nagyon hiányzott már, kb mint karácsony este a havazás 🙂 Igyekszem mostantól pótolni a nem publikált képeket is.

Kiváltképp köszönöm a képen is szereplő tüneménynek és családjának, mert bár egyéves alanyom júliusban ünnepelte a szülinapját, az anyukája Csilla mégsem bánta, ha nyár végén kerítünk sort az ünnepi babafotózásra a fotóstúdió felavatásakor.

Idézem:

„Nem baj, így legalább jobban látszódnak majd a fogacskák!”

Első szülinapi fotózás

Képzeljétek, Csilla már nagyon várta, hogy elkészüljön a fotóstúdió,  berendezkedjek és elhozhassa a kislányát fotózásra. Tehát  eljött segíteni kipakolni a dobozokból, sőt, még az új kanapét is együtt raktuk össze 😀 Hát nem nekem vannak a legcukibb barátaim és vendégeim? A csodás képek rá egy hétre már el is készültek az 1 éves Lara babával.

Fotóstúdió Budapest 16. Kerület

A Babaemlekek.hu Új Helyen És A Megszokott Profizmussal Vár Benneteket

A Fotóstúdióm Megújúlt Helyen Vár Benneteket

Gyermekbarát Fotóstúdió Budapesten

Az Új Fotóstúdióban Készült Első Születésnapi Kép

Az Első Szülinapi Fotózás

A fotóstúdióban hófehér a padló, amit a falra is felfuttattunk, így lett mégegy plusz hátterem, ami amellett, hogy csodásan mutat, rengeteg lehetőséget rejt magában. Ennél a fotózásnál csupán egy szülinapos fűzért tettem fel a deszka háttérre és voilá, zseniális lett 🙂 Itt is odapakoltam az 1 éves kellékeket és sok-sok változatos kép született.

Termékfotózás az új műteremben

Rá pár napra termékfotózás volt terítéken az Infraaqua jóvoltából,  ahová ismét jól jött a fehér alap. Itt majd láthatjátok a sorozat többi az instagramon is   Itt zárójelben megjegyezném, hogy ezen a linken tudjátok visszanézni a Sári Évis sorozatom néhány képkockáját is.

Infraaqua Termékfotó

A következő sorozatnál a fehér padló maradt, csak mögé tettem a KOA kék hátteret, így is remekül mutatott a padló. Már látom, hogy szét fogom fotózni 😀

Új Budapesti Műterem

Budapesti Gyermekbarát Fotóstúdió

Szabadtéri fotózások

Volt 1-2 szabad téri fotózás a nyáron és egyet megtartottunk egy külsős napfénystúdióban is, de kűzdöttem az elemekkel, mert volt, hogy 1 hónapig internetem sem volt. De mindenki  türelmesen várta, hogy megkapják a képeket.

Ezúton is köszönöm mindenkinek a türelmet, innentől teljes gőzzel a munkára tudok koncentrálni.

Babaemlekek.hu Kültéri Fotózás

Babafotózás 1. Születésnap

Szeretettel várlak titeket mostantól már az új helyen. Az új fotóstúdiót még picit csinosítgatom, hiányzik némi tárolófelület valamint érkezik pár új kellék, de hamarosan erről is láthattok majd képeket! Természetesen a rengeteg kellék és háttér választék amivel elvarázsoltam mindenkit ugyanúgy rendelkezésetekre áll, ahogy eddig megszokhattátok.

Az új fotóstúdió címe még egyszer: 1161 Budapest, Pálya u. 148 

A házzal szemben hatalmas parkoló van, ahol szinte mindig van hely és ingyenes a parkolás.

Tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető az új műtermem, hiszen a 131-es és 231-es busz majdnem a ház előtt áll meg

 

Ha te is szeretnél pár csodás képet a családodról, akkor írj nekem 

Még több képért kövess az intagramon is

Facebookon már biztosan követsz, de ha mégsem, akkor nézd meg az eddigi munkáimat

A fotózás árakról pedig itt tájékozódhatsz

További képeimet a pinteresten tudod megnézni

 

Detti

 

Szűcs Detti fotós
babafotós
SZŰCS DETTI fotós
A nevem Detti. 3 gyermekes édesanyaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekeinkről minél több maradandó emlékünk legyen, elsősorban a legkisebbeket fotózom 0-tól 3 éves korig, de kültéren örömmel készítek a nagyobbacskákról is emlék képeket.
Kategóriák
Instagram