Home/Kismami / Nóri és Bence babaváró fotói – egy sziget, aminek története van
2020-07-13
by
in Kismami

Nóri kismamafotózása igen különlegesre sikerült

Bence egyik reggel üzenetet hagyott alvó kedvese mellett. Tudta, hogy Nóri gyerekkorától kezdve imádja a Margit-szigetet, így egyértelmű volt, hogy oda szervezi a találkozót. Bekészítette a bort, a poharakat, a tulipáncsokrot, és egy apró dobozkát…

Nóri délután izgatottan írt Bencének, hogy leszállt a villamosról, és épp a megbeszélt találkozási pont felé haladt, amikor meglátott egy parkoló hajót. A hajóra egy hatalmas lepedő volt kifeszítve, rajta az alábbi felirattal:

„Hozzám jössz?”

Nem árulok zsákbamacskát, ha megsúgom: Nóri hozzáment Bencéhez… Ééés most ők jöttek hozzám! Azóta már első babájukat várják, s egyértelmű volt, hogy a szigeten lesz a kismamafotózás is.

Imádom az ellenfényes képeket. Ilyenkor meleg, aranyló színekben játszik a táj, a fényviszonyok pedig lágyak. Nem véletlenül nevezik ezt az időszakot aranyórának. Legideálisabb időpont a napfelkelte utáni, illetve a napnyugta előtti egy óra. Nóri és Bence az utóbbit választották a budapesti kismamafotózásra.

Az ellenfényes fotózás legfontosabb kelléke a derítőlap, és persze egy biztos kéz, ami tartja. Ebben Blanka segített – aki egyébként az alábbi képen jobban derül, mint maga a derítő. 😊

 

Ha te is szeretnél pár képet a várandósságról, írj nekem: https://babaemlekek.hu/irj-nekem/

Még több képért kövess az intagramon is: https://www.instagram.com/babaemlekek.szucsdetti/

Facebookon már biztosan követsz, de azért ide linkelem 😀 :https://www.facebook.com/babaemlekek/

A kismamafotózás árairól pedig itt tájékozódhatsz: https://babaemlekek.hu/csomagok/

 

 

SZŰCS DETTI
A nevem Detti. 3 gyermekes édesanyaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekeinkről minél több maradandó emlékünk legyen, elsősorban a legkisebbeket fotózom 0-tól 3 éves korig, de kültéren örömmel készítek a nagyobbacskákról is emlék képeket.
Kategóriák
Instagram