Portréfotózás Sári Évivel

Profi Portrefotozas

Sári Évi És Mudra Ági

Sári Évi énekes-színésznő, televíziós műsorvezető, a Splash együttes egykori tagja. Rengeteg színházi előadásban is láthattuk a Pesti Magyar Színháztól a Karinthy Színházon át egészen a Madách színpadáig. Én a Vámpírok Báljában és a We Will Rock You musicalekben láttam őt. No és persze a néhány Splash dalt magam is betéve fújtam évekkel ezelőtt, amikor még Évi is énekelt a csapatban.

Mudra Ági testépítő, 23 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkező személyi edző, aerobikoktató, többszörös magyar- és német fitneszbajnok, ex-versenyző. Ma már az Infrasalon tulajdonosaként munkálkodik a testi és lelki egészség megteremtéséért. Jelenleg egy új vízmárka bevezetésén fáradozik, melynek Sári Évi az arca. Korábban fotóztam magát a terméket is, lejjebb láthatjátok a képet erről a szuperegészséges vízről.

Víz Termékfotózás

Infraaqua

“Az élet két létfontosságú eleme, a víz és az oxigén van vegyítve a hat mátrai forrás vizéből készült 𝐈𝐍𝐅𝐑𝐀𝐀𝐐𝐔𝐀 𝐎𝐱𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐏𝐥𝐮𝐬 italban, amely hétszeres mennyiségű oxigént tartalmaz a városi vizekhez képest. Sokrétű pozitív hatást gyakorolhat az egészségre, a szépségre és nagymértékben támogathat minden sporttevékenységet, kifejezetten a fogyást. #infraaqua”

Engem ért a megtiszteltetés, hogy reklámanyagot, portréfotót készíthessek a gyönyörűséges Éviről is, és a márkáról, az 𝐈𝐍𝐅𝐑𝐀𝐀𝐐𝐔𝐀 𝐎𝐱𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐏𝐥𝐮𝐬 italról. Termékfotózás/reklámfotózás vonalon nem volt korábbról tapasztalatom, de próbáltam felkészülni az alkalomra, inspiráció után kutattam.

Különböző portréfotózások után szimatoltam, amelyeken gyönyörű nők szerepelnek vízzel, vizes közegben, de kicsit sem lettem okosabb. Igen, tudom, elképzelhető, hogy csöppet túllihegtem, túlgondoltam a témát, hiszen nem számoltam azzal, hogy profi alannyal lesz dolgom. Aztán egyszer csak betoppant Évi, és onnantól nekem tényleg csak annyi volt a feladatom, hogy kattintgassak.

Sári Évi

A Gyönyörű Sári Évi Portréfotózása

Szörnyen izgultam a fotózás előtt, hiszen Évit tuti biztos, hogy nagynevű fotósok is lencsevégre kapták már, nekem pedig nincs tapasztalatom reklámfotózások terén, szóval, huh… Kicsit izzadtam. De kár volt a gőzért. Évi nagyon kedves, ráadásul profi is, látszik, hogy sokéves tapasztalata van kamerák (és nagyközönség) előtt, tudta, értette a dolgát, és magabiztosan mozgott, ami az én munkámat is nagyban megkönnyítette.

Számomra óriási élmény volt ez a reklám- és portréfotózás, minden percét imádtam és nagyon bízom benne, hogy sok-sok ilyen inspiráló találkozásban lesz még részem a közeljövőben. Azt hiszem, hogy így kell lezárni ezt az igen furcsa évet: mosolyogva és feltöltődve. Megérte kilépni a komfortzónámból, hiszen így újabb tapasztalatokkal vághatok neki 2021-nek. Köszönöm, hogy egy ilyen örömfotózás részese lehettem!

Profi Termekfoto

Hogy miért pont engem választottak a portréfotózásra?

Mudra Ági szavait idézem:

Az InfraAqua már nem az első közös munkánk Dettivel. Megismerkedésünket, mint oly sok minden mást is, az Infrasalonnak köszönhetem. A babafotóit nézegetve emlékszem azt kívántam, bárcsak én is újra gyerek lehetnék, hogy ilyen gyönyörű képek készülhessenek rólam, mivel a mi időnkben még nem volt ilyen minőségű szolgáltatás. Szerencsére Detti nyitott az új kihívások felé és a gyerekek mellől kikacsingat más irányba is. Imádom, hogy szereti a kihívásokat, nyitott minden új lehetőségre. Azonnal rákattan az agya, forognak a kerek, jönnek az ötletek, már látja maga előtt a kész koncepciót, a kész képeket. Ha kell újra gondol, ha kell rögtönöz, de a végeredmény mindig önmagáért beszél. Nem volt kérdés kit keressünk fel.

Dettivel a portréfotózás olyan volt, mint maga a InfraAqua . Természetes és élettel teli. Lágyan folyt és selymesen, mint ahogy a víz a torkunkon. Egy női fotós látásmódja hozzám sokkal közelebb áll, mint egy férfié. Az ötletei szuperek, sokszor egyediek látásmódjának köszönhetően, a megvalósítást pedig mindig a maximumra törekvés jellemzi.  Az egymásra hangolódás könnyen és gyorsan megy, szinte azonnal megtaláljuk a közös hangot. A fotózáskor jellemzően rám törő feszültség hamar feloldódik Detti lazaságának és profizmusának köszönhetően.

Évi és Detti első találkozása olyan volt, mintha már rég ismernék egymást, a portréfotózás hármasban inkább hasonlított barátnős délutánhoz, mint munkához. Rengeteg nevetéssel, közvetlen hangulatban gyorsan elrepült a 2 óra és közben hihetetlen profi képek születtek.Nekem kívülről elképesztő volt látni a két ember összhangját. Mivel saját szakmájukban mind a ketten a profik, ez rögtön meg is mutatkozott.

Werkfotó Portréfotózás Közben

A bemutatkozás után amíg előkészültünk a fotózásra, a könnyed, csajos beszélgetés alatt megtörtént az egymásra hangolódás, majd a csajos jóhangulat megtartása mellett maximális profizmussal indult el a közös munka, mindkét fél részéről. Ugyan ez a könnyed, profi légkör kísérte végig az egész Dettinél töltött 2 órát. A munka végeztével sem volt olyan érzésünk, hogy akkor végeztünk, mennünk kell, hanem még egy nagyon kellemes 20 percet töltöttünk a stúdióban és már egy újabb közös munka alapjait kezdtük el megbeszélni. Köszönöm az élményt és persze a szuper képeket is, mindkettőtöknek!

Közös Fotó Sári Évivel

Ha szeretnél Te is portréfotózást, akkor írj nekem

Még több portréfotózás a facebookon

kövess az intagramon is, ha tetszett a munkám

Képeim a pinteresten

 

Szűcs Detti fotós
babafotós
SZŰCS DETTI fotós
A nevem Detti. 3 gyermekes édesanyaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekeinkről minél több maradandó emlékünk legyen, elsősorban a legkisebbeket fotózom 0-tól 3 éves korig, de kültéren örömmel készítek a nagyobbacskákról is emlék képeket.
Kategóriák
Instagram